ELITS - Application support technician

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Application support technician, ELITS

Till en av våra kunder inom försvarsindustrin söker vi nu en till Application support technician.Uppdraget är ett långsiktigt konsultuppdrag och arbetet sker på plats hos vår kund i Linköping

I ditt dagliga arbete kommer du att ha mycket kundkontakt mot slutanvändare och hantera både 1:st och 2:nd line supportärenden som att till exempel: skapa och administrera användarkonton, funktionalitetsfrågor, enklare konfigurationer m.m. Inom uppdraget kommer det även förekomma utbildning av nya användare i applikationerna.

De applikationer som förekommer och som faller inom ramen för uppdraget är Atlassian JIRA, Atlassian Bitbucket och IBM Rational DOORS.Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, är pedagogisk och professionell i din framtoning samt brinner för god kundservice. Du är social och kan lätt anpassa dig efter olika människor och kan hantera deras förväntningar. Vidare är du strukturerad, ansvarstagande, noggrann och lösningsfokuserad.För rollen som Application support technician ser vi att du har:


- Teknisk utbildning på högskole/KY-nivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet inom en eller flera av följande applikationer:
- JIRA

- Bitbucket

- IBM Rational DOORS- Erfarenhet av användarsupport inom IT

- Intresse och förståelse för IT-säkerhet.
- Du kommunicerar obehindrat i tal och skriftpå Svenska och Engelska
- Tjänsten kräver svenskt medborgarskapMeriterande kunskaper:


- Kunskaper inom Linux/Unix och scriptspråk så som bash, perl, python.ELITS kan erbjuda dig ett omväxlande arbete som konsult. Vi har intressanta, längre uppdrag där du kan utvecklas och jobba nära kollegor som delar din passion för IT och att leverera Another kind of IT.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Detta är ett långsiktigt kunduppdrag. Urvalet sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Om du har frågor, tveka inte att ta kontakt på det sätt som passar dig bäst, chat, mejl eller telefon! fredrik.wikberg@elits.com och 0721-88 80 50.