Centric Professionals AB - Applikationstekniker

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Applikationstekniker, Centric Professionals AB

Centric söker flera duktiga och drivna applikationstekniker. I rollen som paketerare krävs god kunskap inom Microsoft produkter och flera års erfarenhet av MSI-paketering samt erfarenhet av System Center Configuration Manager.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av applikationspaketering och även MSI-paketering och installation av programvaror hos slutkund.

Det kan även förekomma arbete med felsökning och problemlösning av verksamhetens klientplattform.

Du kommer ingå i klienthanteringsgruppen gällande framtagning och implementering av nya funktioner och tjänster för slutkund.

Din roll omfattar:
- Hantering och utveckling av Microsoft SCCM
- MSI-paketering
- Skapande samt distribuering av virtuella applikationspaket
- Deltagande i implementerings- och utvecklingsprojekt
- Vidareutveckling, drift och underhåll av verksamhetens klientplattform
- Hantering av kundspecifika applikationer

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som har erfarenhet samt har god kompetens inom applikationspaketering och mjukvaruinstallation.

Som person är du serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Du trivs med att ta ansvar och är van vid att arbeta självgående och driva dina egna processer. Du har ett driv och en förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv som gör att du arbetar engagerat och levererar flexibla lösningar.

Vidare tar du ansvar för att göra rationella bedömningar utifrån tillgänglig information samt leverera lösning till kund. Du är tålmodig och lugn och rusar inte in i situationer. Du är flexibel och kan prioritera ditt arbete även i tider med högt tempo.

Krav
- Behärska svenska och engelska i tal och skrift
- Goda kunskaper inom MSI-paketering
- Goda kunskaper inom Microsoft SCCM gällande paketering, test och utskick.
- Brinnande intresse för problemlösning, optimering och automatisering
- Active Directory
- Operativsystem: Windows Server 2012, Windows 7, Windows 10
Meriterande
- Erfarenhet av paketering för App-V
- Powershell
- Microsoft Intune
- Erfarenhet av ITIL-metoden
- GPO-hantering
- MDT
Vad vi erbjuder
Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges bästa IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Felipe Hallbeck på tfn: 0734-159377 eller felipe.hallbeck@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, IT-konsult, konsult, IT-tekniker, tekniker, IT tekniker, applikationstekniker, applikations-tekniker, SCCM, MIS-paketering, MIS, Consultant, data, Stockholm.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.