Dfind IT - Blandad roll som desk- och onsite-tekniker till KGK

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Blandad roll som desk- och onsite-tekniker till KGK, Dfind IT

onsite och desktekniker
Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Vi ser långsiktigt på tjänsten som IT-support och rollen kommer att innebära att du får bemöta kunder, hjälpa och vägleda dem i olika ärenden samt arbeta med problemlösning i system, verktyg och utrustning.

Om kunden

Vår kund är KG Knutsson som arbetar inom fordonsbranschen. Du kommer att vara en del av företagets IT avdelning som består av 24 personer varav ni kommer att vara två supporttekniker.

Ni supporterar totalt 900 användare, varav ca 300 sitter i huset. Kunden har kontor i flera städer inklusive Malmö och Göteborg. Förutom i Sverige finns företaget i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen och har även IT-support på olika språk, men endast svenska och engelska krävs för rollen.Om rollen

Du kommer att arbeta som konsult på Dfind och arbeta på uppdrag hos KGK. Du kommer ta emot alla supportärenden som kommer in, primärt genom deras ärendehanteringssystem (Easit), men det händer även att användarna kommer direkt till dig och vill ha hjälp, oftast när det rör sig om ett hårdvaruproblem.

Tillsammans med en kollega i supporten tar ni hand om alla ärenden som kommer in, vilket innebär högt och lågt, allt ifrån att lägga upp nya användare och kontohantering i AD till avancerad felsökning och problemlösning.

Onsite support ingår även i form av konferensrum, support på hårdvara och typer av ärenden som inte går att lösa remote.

Arbetstider: Måndag-Torsdag 8-17, Fredagar 8-16 med 1 timmes lunch.

Krav

? Mycket goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
? Windows 7 och 10
? Microsoft Office
? Active Directory 2008
? Microsoft Excharge och Outook
? Hårdvara (PC, skrivare, telefoner) när det kommer till felsökning och installation
Merit

? Office365

Personliga egenskaper

Som person är det viktigt att du är öppensinnad och prestigelös då ärendena som kommer in är allt mellan himmel och jord. Du är trygg och anpassningsbar. Det är viktigt att du kan- och brinner för att hantera och att hjälpa användare och vill ge hög service.

Det är även viktigt med en tydlig kommunikation gentemot användarna och att du är anpassningsbar.

Om du tror att du skulle passa som konsult och vara en god representant för Dfind IT så tveka inte att söka tjänsten på länken nedan.

Har du frågor gällande tjänsten så kontakta gärna tilda.stenmark@dfind.se. Alla frågor och funderingar kring rollen går genom Dfind.

Startdatum: Omgående

Uppdragsgivare: Dfind IT. Alla frågor och funderingar kring rollen går genom Dfind.

Ort: StockholmOrganisations-/företagsbeskrivning

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult!

Keep improving!