Ants - Bravero söker Office 365/SharePoint-utvecklare

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Bravero söker Office 365/SharePoint-utvecklare, Ants

På Bravero kommer du som konsult att engageras i utvecklande projekt hos våra kunder där vi fokuserar på Microsofts molntjänster. Du kommer även arbeta med vidareutveckling av vår egen paketerade lösning Unisight ( www.unisight.se (http://www.unisight.se/)) som är en portfölj av produktivitetslösningar för och baserade på Office 365 och Azure.


Vi söker dig som vill jobba med lösningar och tillämpningar baserade på Office365, SharePoint Online och Azure. Du håller dig uppdaterad på de senaste nyheterna och teknologierna inom Microsofts molntjänster och drivs av att bygga smarta, effektiva lösningar.


Tjänstebeskrivning


Som utvecklare är du med och skapar morgondagens lösningar där du ställs inför komplexa problemställningar. Det är därför viktigt att du gillar utmaningar, problemlösningar och är kvalitetsmedveten samt har en god analytisk förmåga.


I konsultrollen är det viktigt med en god social förmåga och ett intresse för dialog med kunder. Du kommer primärt arbeta i rollen som utvecklare men även ha en säljstödjande roll och vara med och vidareutveckla vårt koncept Unisight ( www.unisight.se (http://www.unisight.se/)), såväl tekniskt som erbjudandemässigt.


Vi ser att du har tidigare erfarenhet av webbutveckling och erfarenhet ifrån minst två av följande områden:

Office 365 & SharePoint Online
SharePoint Server
HTML5 och CSS3
jQuery och AngularJS, Knockout eller liknande ramverk
JSON och REST

Det är även meriterande om du har erfarenhet av:

Azure
ASP.NET
PowerShell
C#
SQL

Svenska talar och skriver du obehindrat. Engelska ser vi gärna att du också behärskar på en god nivå.


Placeringsort: Stockholm

Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten kontakta filippa.bengtsson@bravero.se