Vendre - Front-end inom e-handel

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Front-end inom e-handel, Vendre

Vi har bestämt oss för att bli Sveriges bästa e-handelsbyrå.

Vendre växer fort och behöver en seniorfront-end utvecklare till vårt team på Vendres e-handelsplattform.Fantastisktroligt tycker vi. Grym möjlighet för dig att varamed tidigtoch växa iett spännande bolag, branschoch produkt.


På Vendre kommer du att jobba med att:

- Bygga nya e-handelsbutiker tillsammans med våra backend-utvecklare, interaktionsdesigners och projektledare.
- Förbättra användbarhet för vårae-handelsbolag på plattformen
- Vara delaktig och ansvarig för attse till att våra kunder och vårt system är förberett för såväl nästa javascriptramverk, foundationversion, samt hur vi jobbar medwebpacks eller webappar.

Vi tror att du är en person med detaljkunskap inom HTML / SASS / JS och har jobbat i flera ramverk inom både JS (ex. React eller Angular)och CSS (ex. Bootstrap eller Foundation).

OmVendre e-commerce

På Vendre bygger vi vårt eget e-handelssystem vilket möjliggör både för dig som utvecklare samt våra kunder att kunna styra kod, innehåll och design på ett unikt sätt.

Vi jobbar nära våra kunder och tittar gemensamt på vad som hela tiden kan optimera användbarhet och försäljning.

Du kommer utvecklaen styleguide tillsammans med en designer som kunden löpande kan jobba med och använda för att bygga de snyggaste och mest användarvänligawebbutikerna.

Hur jobbar vi?

Vi jobbar nästan uteslutande i Foundation och då självklart med Scss. Det gör att vi skriver kod på samma sätt och kan jobba tillsammans i större projekt. Vi kör löpande code reviews för att utveckla varandra.

Du kommer bli en del i ett utvecklingsteam som även består av enprojektledning som förstår utvecklingsprocesser.

Varför Vendre?

Vendre är enpositivoch familjär arbetsplats med kollegor som vill utvecklas och som kommerhjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll och ta dig an nya ansvarsområden allt eftersom.

På Vendre vill vi att du ska trivas. Vi erbjudergratis frukost,tränar ochdricker öl tillsammans, kollar på dåliga serier eller styr upp olika restaurangbesök eller roliga events och resor.Hoppas dugillar något av det, i så fall kommer du känna dig som hemma, för det gör vi.

Basic stuff:

Mac, Windows eller Linux?Du väljer dator, operativsystem och mobiltelefon. I din anställning ingår även en privat sjukförsäkring. Hojta till om det är något mer du önskar som vi glömt.

Vill du vara med på vår resa?Tveka inte att ansöka här så tar vi en kaffe och visar systemet.Vad vi hoppas på att du grymt på:

- Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av HTML/CSS/SCSS i olika ramverk
- Har goda kunskaper i svenska och engelska
- Javascript i olika ramverk
- Git

Har du även erfarenhet av något av det här så är du riktigt intressant för oss:

- Färdigheter i PHP och MySQL
- Kunskaper i React & Angular
- Jobbat på byrå tidigare som utvecklare
- Drivit eget
- Haft kundkontakt i något av dina tidigare jobb

Ansök nu!
Låter detta som ditt nästa jobb? Ansök nu så hör vi av oss inom kort. Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person så ansök direkt.