Ants - HERMES Medical Solutions växer och söker en vass applikationsutvecklare...

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

HERMES Medical Solutions växer och söker en vass applikationsutvecklare..., Ants

Drömmer du om att jobba som mjukvaruutvecklare i ett växande företag och utveckla en meningsfull produkt? Vill du jobba i ett tight team och samtidigt ha möjlighet till individuell utveckling? Då kan du vara den vi söker till rollen som applikationsutvecklare på vårt kontor i centrala Stockholm.

HERMES Medical Solutions som arbetsgivare
HERMES är en världsledande leverantör av mjukvara för visualisering och bildbehandling inom nuklearmedicin, radiologi och molekylär bildåtergivning. Produkten används exempelvis för att upptäcka tumörer och diagnostisera Alzheimers. Vi är ett spännande, dynamiskt och internationellt växande företag med verksamhet i mer än 40 länder. Huvudkontoret ligger i Stockholm där också denna tjänst är belägen. Kombinationen av lagarbete och nytänkande driver företaget framåt på marknaden. HERMES starka historia av samarbete med universitetssjukhus och kliniska användare har bidragit till innovationer och utveckling inom visualisering och bildbehandling i över 40 år.

Om rollen
Vi söker dig som vill vara med från grunden i utvecklingen av nästa generations desktopapplikationer för visualisering, behandling och analys av medicinska bilder. Stort fokus kommer ligga på användarinteraktion och användarvänlighet. Som en del av vårt växande team med utvecklingsingenjörer kommer du jobba i en agil miljö med talangfulla kollegor som värdesätter kunskapsöverföring, kreativitet och samarbete.

Vem är du?
För att passa in hos oss på HERMES ser vi att du är en driven och prestigelös teamspelare. Att du dessutom brinner för applikationsutveckling i allmänhet och enastående gränssnitt i synnerhet ser vi som en självklarhet. Du delar också tron på testdriven utveckling av SOLID mjukvara med oss.

Krav:

- Du är en mästare i C#, briljerar när det kommer till WPF och har vana att jobba med Visual Studio.

- Du har erfarenhet av DI-ramverk som exempelvis Unity.

- Du kommunicerar bra på både svenska och engelska.

Meriterande:

- Högskoleutbildning inom datavetenskap eller liknande.
- Erfarenhet av Prism eller annat MVVM ramverk.

- Erfarenhet av utveckling av mjukvara för medicinsk bildanalys.

- Erfarenhet av att jobba i en regulatoriskt styrd miljö.

Låter det spännande?
Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill jobba i ett företag som månar om dig och din kompetens? Då är du mycket välkommen att lämna in din ansökan. Hör gärna av dig med frågor och funderingar kring tjänsten eller oss som arbetsgivare på emma.hellstrom@hermesmedical.com (mailto:emma.hellstrom@hermesmedical.com)