Dfind IT - Installationstekniker till stort relocation projekt

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Installationstekniker till stort relocation projekt, Dfind IT

Installationstekniker
Som konsult hos oss på Dfind IT får du ett roligt och varierande arbete på några av Stockholms mest attraktiva företag. Vi ställer höga krav på att våra konsulter är lyhörda för kundens behov samt arbetar utifrån Dfinds värderingar. Som anställd hos Dfind IT kan vi erbjuda dig intressanta uppdrag där du möjlighet att inte bara bredda din kompetens utan även skaffa dig mer djupgående kunskaper inom ett visst område. Vi kommer ge dig möjligheten till personlig utveckling samt ett rikt nätverk och roliga sociala aktiviteter.

Rollen

Kunden har pågående projekt när det gäller en storflytt av hård- och mjukvara från en geografisk plats till en annan och uppdraget går ut på att bygga upp en helt ny serverhall vad gäller all infrastruktur.

Som Installationstekniker kommer du att ingå i ett av installationsteamen och ansvara för att servrar, nätverk och annan hårdvara sätts upp, installeras, dokumenteras och testas.

Du kommer att arbeta med att:

? Hantera dokumentation för olika projekt i olika databasapplikationer
? Konfigurera, installera, felsöka och dokumentera kring servrar
? Utföra Windows-installationer vid behov
? Hantera tickets på RTT- ärendehantering system (spela in, spåra och dokumentera problemlösningsprocessen)
? Hantera nybyggnads- och ombyggnadsprojekt
? Stödja globala team med fysiska uppgifter i datacentret för samlokalisering
? Delta i IT-processhantering
? Hantera IT-verktyg
Din profil

Vi söker dig som arbetat som tekniker i några år med just uppsättning- och installation av hårdvara i form av servrar och nätverk. Du ska vara van vid- och bekväm med att jobba i en serverhall och hantera kablage, strömdragning och installationer när det kommer till just servrar, routrar och switchar.

Du har erfarenhet av teknisk dokumentation samt testning av hårdvara.

Har du dessutom erfarenhet av någon hårdvara inom Telekombranschen är det meriterande.

Ort: Rosersberg

Uppdragsgivare: Dfind IT

Start: Så snart som möjligt, du kan starta omgående eller enast runt årsskiftet.

Vi kommer att ta emot ansökningar löpande och hålla intervjuer löpande. Vid frågor, kontakta tom.jonsson@dfind.se [ http://tom.jonsson@dfind.se/ ]eller peter.letowski@dfind.se [ http://peter.letowski@dfind.se/ ]

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.

Keep Improving.