Dfind IT - IT-tekniker med teknisk bredd och personlig glöd

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

IT-tekniker med teknisk bredd och personlig glöd, Dfind IT

IT-tekniker med teknisk bredd och personlig glöd
Muneris IT är ett ungt bolag med stark tillväxt, där kunderna står i fokus i en miljö som främjar entreprenörskap. Då de befinner sig i en expansiv fas behöver de nu komplettera det befintliga teamet på fem personer med ytterligare en framåtlutad lagspelare. Hos Muneris IT har du möjlighet att bli en viktig del i bolagets framgångssaga!

Som IT-tekniker på Muneris IT är du ansvarig för teknik och service. Du jobbar operativt tillsammans med dina kollegor och arbetsuppgifterna varierar mellan enklare ärendehantering till komplicerad problemlösning. Arbetet är förlagt både i de egna lokalerna i Tornby samt ute hos kunderna. Då den ena dagen aldrig är den andra lik är det viktigt att du har en bred teknisk kompetens och ett prestigelöst förhållningssätt. Det är av stor vikt att du självständigt kan planera och utnyttja din tid på ett effektivt sätt, samt att du har en förståelse för hur ditt arbete bidrar till verksamheten i stort. Kundkontakt är en del av det dagliga arbetet och kundnytta samt affärsfokus är nyckelord för hela teamet.

Uppdragsgivare: Muneris IT

Ort: Linköping

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Muneris IT med Dfind IT, ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstadkoncernen. För information och frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på sebastian.dejler@dfind.se eller 072-529 06 05.

Kvalifikationer:
Vi ser att du som söker har minst en avslutad gymnasial utbildning, gärna inom relevant område så som IT eller teknik. Du bör ha åtminstone 5 års erfarenhet av arbete som IT-tekniker eller liknande roller. Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, samt körkort är ett krav.

Som sökande till tjänsten har du goda kunskaper om och erfarenhet av arbete med Microsofts serverplattform och Office365. Du har också erfarenhet av arbete med nätverk och Active Directory. Har du dessutom arbetat med Microsofts klientplattform är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du engagerad och bekväm i en ansvarsroll där du ständigt bidrar till bolagets och kundernas utveckling. Om du har drivet så kan vi erbjuda dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av högt tempo och en hög grad av självständighet.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Muneris IT har en strävan att alltid vara en strategisk partner till våra kunder. Hos små och medelstora företag innebär det ofta att vi är kundens IT-avdelning. Hos större företag och organisationer handlar det mer om att vara en resurs att lita på när det gäller att ta fram strategier och vara IT-avdelningens förlängda arm.

Vår samlade kompetens innebär att inget uppdrag är för litet eller för stort. Alla kunder är unika. Muneris IT har genom samarbeten med rikstäckande konsultorganisationer inga problem att hantera såväl lokala som nationella uppdrag.