Sentor - Junior informationssäkerhetskonsult sökes till Stockholm

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Junior informationssäkerhetskonsult sökes till Stockholm, Sentor

Vill du arbeta med informationssäkerhet i ett av Sveriges största renodlade IT/Informationssäkerhetsbolag som är under en mycket kraftig tillväxt? Vill du få möjlighet att utvecklas inom informationssäkerhet i en prestigelös och lärande miljö?

Sentor söker en junior informationssäkerhetskonsult som kommer att vara en del av informationssäkerhetsteamet. Teamet består idag av 17 konsulter med stor erfarenhet inom informationssäkerhet där du kommer att kunna bidra och lära dig mycket.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak i att genomföra konsultuppdrag inom informations- och IT-säkerhetsområdet. Exempel på uppgifter:

- Deltaga i GDPR-projekt
- Deltaga i projekt som syftar till att införa ett ledningssystem för informationssäkerhet

- Vara en del av ett team som genomför en säkerhetsgranskning hos en kund

- Vara med och leverera riskanalys

- Utföra granskningar i samband med PCI DSS-revisioner.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har en akademisk examen på minst kandidatnivå inom relevant inriktning och med ett par års arbetslivserfarenhet. Det finns inget krav på att du har tidigare erfarenhet av att jobba inom informationssäkerhet men vi ser det som meriterande.

Du har ett tekniskt intresse och ett nyfiket sätt. Vidare känner du igen dig i beskrivningen av att vara analytisk, metodisk och självständig. Du har en mycket god PC-vana och mycket goda kunskaper om MS Office. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att fungera väl i rollen behövs goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift).

Vi erbjuder:

Hos Sentor får du ta del av en speciell familjär företagskultur där kompetensen inom IT-säkerhet är väldigt hög. Kunder finns inom de flesta sektorerna men främst inom online gambling, media, e-handel och finansbranschen.


Ansök redan idag! Vi arbetar löpande med processen, vilket kan innebära att tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag.