Ants - Junior IT-tekniker till Equa Simulation AB

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Junior IT-tekniker till Equa Simulation AB, Ants

Tjänsten
Du kommer att få ta del av varierande arbetsuppgifter och hantera teknisk support såväl internt som mot kunder - både svenska och internationella. En viktig del i tjänsten är att vara behjälplig i licenshantering, exempelvis uppdatera kunders licensnycklar, samt att hålla manualer för mjukvaran uppdaterade. Du kommer också vara den som ser till att alla utbildningsklienter fungerar och är uppdaterade med senaste versionerna av vår mjukvara. I tjänsten ingår även hantera script och HTML-frågor på hemsidan samt i mailutskick. Du kommer också att vara behjälplig i drift och support av vår övriga IT-miljö.

Vi söker
Vi söker dig som vill ha en varierande tjänst och det är därför viktig att du är både flexibel och driven. Vi har höga kvalitetskrav på vår produkt och det är därför även viktigt att du är strukturerad och noggrann. Då du kommer att sköta supportärenden på både svenska och engelska förväntar vi oss att du kan producera text obehindrat på bägge språken samt är serviceinriktad.

Bakgrund, kunskaper och egenskaper

Krav:

- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Gymnasieutbildning inom IT

Meriterande:
- Erfarenhet av klientsupport
- Grundläggande kunskaper om MS Server och Exchange
- Erfarenhet av HTML
- Erfarenhet av scriptspråk som PHP, Perl eller Javascript

Omfattning
Heltid/tillsvidare.

Om EQUA
EQUA är ett svenskt mjukvaru- och konsultföretag specialiserat inom simuleringsteknik och numeriska beräkningar. EQUAs kunder och produkter återfinns över hela världen inom avancerade bygg- och tunnelprojekt. Det primära syftet med företagets produkter och tjänster är att minska energianvändningen och öka komforten i fastigheter, samt att designa brandsäkerhet och ventilation i väg- och tågtunnlar. Företaget grundades 1995 och har för närvarande kontor i Sverige, Finland, Tyskland och Schweiz. I koncernen jobbar ca 30 personer, varav 12 personer på huvudkontoret i Solna.

EQUA erbjuder
- Arbete i ett kvalificerat team på ett lönsamt och internationellt mjukvaru- och konsultföretag.
- En kreativ miljö med stor möjlighet att påverka slutprodukten.Kontaktperson:

Emma Hellström

EQUA Simulation AB
emma.hellstrom@equa.se