Technogarden - Mac-tekniker till Technogarden i Malmö

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Mac-tekniker till Technogarden i Malmö, Technogarden

Technogarden IT är ett konsult- och rekryteringsbolag, därtill jobbar vi med varianter på temat. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna.

Technogarden ägs helt och hållet av oss själva, dvsvi är100 procent medarbetarägda. Det gör skillnad. Inga pyramider. Kund och arbetsväljare i fokus, inget annat.
Våra upparbetade relationer och goda affärsnätverk gör det enkelt för de som väljer oss att snabbt hamna i det sammanhang de önskar. Formen för vår relation avgör du: anställd delägare på Technogarden, partner/underkonsult eller för anställning hos vår kund. Du väljer, vi fixar.
Vi jobbar med både utveckling, infrastruktur och management inom IT.
Till vår wall of fame söker vi nu fler arbetsväljare som vill vara delaktiga och vara med och skapa något nytt med oss.


Mac-tekniker

Vi har samarbete med ett antal intressanta företag i Skåne som efterfrågar IT-tekniker. Det innebär att du som konsult hos oss har goda möjligheter att få utvecklas inom ditt område hos ett antal kundföretag.

Det första uppdraget kommervara hos en av våra kunder i Malmö som söker förstärkning av en Mac-tekniker. Uppdraget innebär2nd line support samt att utveckla best practice av klientuppsättningar, planering av roadmaps och genomföra förstudier. Du kommer att förbättra manuella processer och driva mot system automation. Du har tidigare erfarenhet av Managering - Jamf Pro. Applikationer - Autopkgr. MDM/EMM verktyg, Scriptning, DEP/VPP, Paketering. Hårdvara - Mac OS/IOS/Server.

Vi tror att den som skulle trivas bäst med detta jobb är någon som har en positiv attityd till följande:

- Variationen som det innebär att vara konsult
- Att vara delaktig i att med goda idéer bygga ett konsultbolag somhar utgångspunkt i de antälldasönskemål
- Genuint intresse av att leverera hög kvalitet till våra kunder.