Academic Work - Meriterande extraarbete som first line-support

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Meriterande extraarbete som first line-support, Academic Work

Letar du ett spännande extrajobb inom IT? Vi söker dig som brinner för kundservice, IT och besitter en god pedagogisk förmåga! Som first line-support på Kumla kommun kommer du att arbeta 1-2 förmiddagar i veckan, perfekt vid sidan av studierna. Du kommer framförallt hjälpa kommunens anställda med enklare IT-lösningar. Låter detta som ett uppdrag som passar dig? Sök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Kumla kommuns räkning 2 studenter att arbeta i deras first line-support. Supporten kommer att bemannas genom en bemanningspool där du kommer att intresseanmäla dig 1-2 förmiddagar i veckan, anpassat efter ditt skolschema.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kumla kommuns önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på Kumla kommun.

ARBETSUPPGIFTER
Som first line-support kommer du att hjälpa kommunens anställda med att lösa enklare IT-ärenden. First line-supporten är öppen vardagar mellan 8-11.30, du kommer tillsammans med dina kollegor i bemanningspoolen få möjlighet att arbeta 1-2 förmiddagar i veckan. Du kommer som first line-support att registrera supportärenden i deras supportärendesystem samt komplettera bristfälliga ärenden, till exempel IT-beställningar och felanmälningar. Vidare är vanliga ärenden att återställa lösenord samt hänvisa kunderna till rätt guider.

Du kommer att intresseanmäla vilka förmiddagar du kan arbeta nästkommande vecka, därefter kommer vi på Academic Work att boka in dig och meddela vilken/vilka dagar du kommer att arbeta.

Tjänsten passar dig som har ett stort IT-intresse och som brinner för kundservice. Du söker efter ett roligt och meriterande extrajobb vid sidan av dina studier!

VI SÖKER DIG SOM
Är högskole-/universitetsstudent med minst ett år kvar av dina studier. Du har erfarenhet av att arbeta med kundservice, exempelvis inom kundtjänst. Vidare har du en bakgrund inom IT, antingen har du arbetat inom IT-sektorn tidigare eller så studerar du en IT-utbildning. Eller så har du ett stort IT-intresse på fritiden som du vill dra nytta av inom detta first line-supportuppdrag.


* Är student med minst ett år kvar av din utbildning.
* Har tidigare arbetat med kundservice.
* Har stort IT-intresse och goda kunskaper inom området.
* Du ska vara tillgänglig för arbete 5-9h/vecka.
* Du ska vara tillgänglig för arbete kring jul och nyår.


Det är meriterande om du:


* Arbetat med first line-support tidigare.
* Har körkort och tillgång till bil, för att öka din tillgänglighet och flexibilitet.


Som person brinner du för kundservice och ser vikten av att ge god service ? du finns till för användarna! Du har en god pedagogisk förmåga och en grundläggande IT-kunskap, det krävs för att förstå vad användaren söker hjälp för och för att kunna vägleda och hjälpa hen lösa problemet. Vidare är du noggrann, då det är av stor vikt att ärendena blir korrekt registrerade för att upprätthålla en effektiv felsökning och åtgärder inom Servicedesk.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående.
* Omfattning: Du ska finnas tillgänglig för arbete 5-9h/vecka. Tillsammans kommer ni i poolen att bemanna first line-supporten vardagar 8-11.30.
* Placering: Kumla.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Kumla kommun en blomstrande kommun. Kumla är en snabbt växande kommun som satsar på framtiden.