iStone - Microsoft CRM konsulter till team iStone

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Microsoft CRM konsulter till team iStone, iStone

Vår organisation befinner sig i ett starkt expansivt skede med stor efterfrågan på våra tjänster och vi behöver nu förstärka vårt Stockholmskontor och Malmökontor med konsulter både inom utveckling/integration och konfiguration/projektledning.Vi jobbar nära kunder med Microsoft Dynamics CRM, integrerat till ERP-system, webbportaler, BI system och mycket annat.

Arbetsuppgifter

I båda rollerna, som utvecklare och affärskonsult kommer du att arbeta i projektteam med både stora och små kunder.

I rollen som konsult kommer du att arbeta med installation, processanalys och -utveckling, konfigurering, rådgivning och problemlösning, ofta i samarbete med kund och projektteam men det finns också behov av självgående arbete. Du kommer att behöva analysera och förstå kritiska affärsbehov och utmaningar. Du kommer att hjälpa våra kunder att transformera behoven till lösningar och funktionalitet i systemet. Det krävs att du är lösningsorienterad, service-minded och har lätt för att förstå olika flöden och processer samt har känsla för användarvänlighet.

Som utvecklare jobbar du bland annat med programmering av plug-ins samt anpassningar, integrationer och migrering av data. Rollerna kan vara lite flytande, beroende på din bakgrund.

Vad vi kan erbjuda

iStone har ett bra rykte om sig i branschen och du kommer att kunna arbeta med spännande projekt hos flera nya kunder. Det som flera attraheras av är teamkänslan ? vi jobbar nära varandra och ofta tillsammans, men även självständigt vid behov.
Rollen innebär stor del frihet under ansvar och möjlighet finns att arbeta på distans om man behöver det. Jobbet innebär en del resor. Ofta sitter du på plats internt men en hel del gör man ute hos kund vilket ger en varierande arbetsmiljö.Profil CRM-Konsult - Relevant högskole- eller universitetsutbildning
- 2-3 års erfarenhet av CRM
- Goda kunskaper i att förstå, diskutera och guida kunder i affärsprocesser
- Mycket god svenska och engelska, både i tal och skrift.

Profil CRM-utvecklare - Relevant högskole- eller universitetsutbildning
- God kunskap i utveckling C# (.NET), JavaScript, SQL
- 2-3 års erfarenhet av CRM

- Goda kunskaper i att förstå och diskutera kunders affärsprocesser

- Mycket god svenska och engelska, både i tal och skrift.


Meriterande - Erfarenhet av att jobba i Dynamics CRM

- Erfarenhet av andra CRM system

- Erfarenhet av att arbeta i projekt och/eller som konsult
- Certifiering inom Dynamics 365

Ansökan och nästa steg Start enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag. Du kan ansöka utan CV via mobilen och med Linkedin / Facebook.Vid frågor kontakta Mats (se nedan).

Om iStone Att utvecklas i den takt vi gör skapar en särskild atmosfär grundad på framgång, nytänkande, expansion samt en strid ström av nya intressanta och utmanande uppdrag. Vi är en IT-koncern med en spännande framtid framför oss. Trots att vi startade för bara nio år sedan är vi snart 600 anställda, placerade på kontor över hela världen. Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler inom Sveriges mest intressanta Microsoft Dynamics-organisation. Även i år har vi blivit utsedda av Microsoft till årets Dynamics partner.

Jobba på iStone