Office Management - Office 365, SharePoint, Azure

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Office 365, SharePoint, Azure, Office Management

Office Management IT Helsingborg söker nu erfarna systemspecialister på Office 365/SharePoint/Azure.


Office Management IT Helsingborg är ett stabilt företag i tillväxtfas med spännande kunder. De har försett företag och organisationer i både privat och offentlig sektor med IT-lösningar i 40 år. Koncernen Office Management kännetecknas av framåtanda och fortsätter att expandera i Sverige, Norge och Finland med siktet inställt på att bli Nordens ledande helhetsleverantör inom IT, kommunikation och kontor. De erbjuder dig att bli en del av en ekonomiskt stabil verksamhet med en företagskultur som bygger på att göra ett kvalitativt och långsiktigt arbete för kunder och samtidigt ha kul!


Då vi har stor efterfrågan på lösningar söker vi seniora systemkonsulter som kommer ingå i ett team med fokus på utveckling av kunders O365 plattform, migrering av mailservers och uppbyggnad av SharePoint-lösningar.
Teamet kommer att vara drivande i vårt utbud mot marknaden och hantera såväl presale, installationer som utbildningar och presentationer för kunder och säljare.


Vi söker drivna, sociala och serviceinriktade konsulter som vet vilket värde dom tillför våra kunder och ser utmaning i att lösa kunders efterfrågningar och ta dessa till nästa nivå.


För att vi tillsammans skall lyckas förutsätter vi att du har:


- Kunskaper i verktyg och erfarenhet av migreringar till Office365 från lokal mail och lagring.

- Dokumenterad erfarenhet av uppsättning och utveckling av SharePoint-miljöer.

- Dokumenterad erfarenhet för uppsättning och konfiguration av Azure AD Connect

- Driv av att vara specialist och strävar efter att få utveckla dina egna och kollegers färdigheter, både genom eget arbete och utbildning.


Meriterande är givetvis certifiering från kurserna 70-346 och 70-347 eller ännu bättre MCSA O365