Office Management - Office 365 specialist

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Office 365 specialist, Office Management

Arbetsbeskrivning

Världen är inne i en förändring där vi går mot molnlösningar för kunder. Office Management är inne i en extremt spännande process där vi bygger lösningar för framtidens It för våra kunder.

I rollen som Office 365 specialist får du en mycket viktig roll i både vårt interna och externa IT-arbete och de tjänster vi levererar. Du kommer arbeta med våra hybridplattformar som är kopplade mot Azure och Office 365. Du kommer även att få vara en ledande person när det gäller att utveckla kunderna samt vår personal inom Office 365.

- Migrering
- Utveckling

- Felsökning
- Optimering
- Utbildning
- Support
- Kundansvar

Du kommer ha fokus på Office 365/Azure.

Kundansvaret innebär att du kommer ha ett visst antal kunder där du är ansvarig för att IT-miljön fungerar samt attkunden får den supportman är i behov av, vilketinnebär både proaktivt och reaktivt arbete.I kombination med dettahanterar duärenden i tredje linjen, som en delav vårt supportflöde.

Teamet består idag av 15-20 personer som alla arbetar kundorienterat med både interna och externa projekt, vilket innebär att du ska trivas i att arbeta såväl självständigt såsom i grupp.

Gemensamt med dig så sätter vi en individuell utbildnings samt utvecklingsplan, detta för att vi som företag och du som individ ska växa tillsammans

Kompetenser och Egenskaper

Detta är en bred roll där vi ser att du har mycket god kompetens inom:

- Office 365/Azure
- Sharepoint
- Microsoft Server 2016

Meriterande är om du även har kompetens inom:

- Utbildning / Utveckling av Office 365
- Windows-client
- Exchange
- Apple

För att trivas i de här rollen ska du vara kundorienterad, ha fokus på att slutföra projekt med god kvalitet samt vara stresstålig, då det i perioder kan vara mycket att göra. Vidare ska du vara prestigelös och flexibel samt ha viljan att ge våra kunder, våra leverantörer och dina kollegorbra service.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en stark gemenskap där det finns möjlighet att utvecklas i sin roll och vi uppmuntrar till nya idéer och lösningar. Att stötta och hjälpa varandra i vardagen är en självklarhet för oss.

Start: Omgående, men hänsyn till eventuell uppsägningstid

Plats: Stockholm, Kista

Tjänst: Heltid, Kontorstider

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av rollen som Office 365 specialist hos oss på Office Management. Har du frågor kan du kontakta Mikael Åström, Service chef IT, på 010-8585134.

Varmt välkommen med din ansökan!