Vendre - PHP utvecklare inom E-handel

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

PHP utvecklare inom E-handel, Vendre

På Vendre finns spetskompetens inom e-handel och konsumentbeteende. Här får du kontinuerligt möjligheten att jobba med såväl välkända varumärken som tillväxtbolag som du inte har hört talas om än.

Vi växer och söker ytterligare en medlem till vårt back-end teampå Saltmätargatan 5 i Stockholm.

Som en viktigt person i vårt utvecklingsteam kommer du utveckla vår plattform,integrationer mot externa system samt bygga ny funktionalitet för våra kunder. Du jobbar självklart med PHP7, uppdaterad mjukvara dessutom med trevliga och taggade kunder. Vi har intern projektledning som håller i planering och en ledningsgrupp och VD som förstår utvecklingsprocesser.

Vi ska bli Sveriges bästa e-handelsbyrå.Ska du med?

Vad vill vi att du kan?
- Du har minst3 års erfarenhet av PHP/MySQL i olika ramverk
- Grundläggande serverkunskap
- Javascript
- Git
- Grundläggande React
- Egna sidoprojekt är meriterande

Vad ger vi dig?
En härlig och familjär arbetsplats, kollegor som vill utvecklas och som kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll.

Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon. I din anställning ingår en privat sjukförsäkring.

Du kommer även ha möjlighet att jobba tillsammans med övriga delar i vårt team, allt ifrån designers och frontend-utvecklare till interaktionsdesigners och projektledare.

På Vendre vill vi att du ska trivas och få en bra hälsa. Vi springer, tränar,promenerar, dricker öl, äter frukt och kollar på dåliga serier tillsammans med jämna mellanrum. Hoppas dugillar något av det, i så fall kommer du känna dig som hemma, för det gör vi.

Vi rekryterar ofta internt för framtida nya roller vilket gör att du har möjlighet att ta dig an nya utmaningar allt eftersom vi växer.

Ansök nu!
Låter detta som ditt nästa jobb? Ansök nu så hör vi av oss inom kort. Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person så ansök direkt.