iStone - Senior Affärskonsult

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Senior Affärskonsult, iStone

Vår organisation befinner sig i ett starkt expansivt skede med stor efterfrågan på våra tjänster och vi behöver nu förstärka vårt affärsområde M3med Seniora konsulter inom affärsutveckling för våra M3 kunder globalt.

Vi söker Seniora affärskonsulter för våra M3 kunder globalt. Vi jobbar i projektform och du kommer att vara delaktig i att implementera och/eller utveckla våra kunders processer med affärssystemet M3 som verktyg. Våra kunder finns främst inom tillverkande och distribuerande industri.

Arbetsbeskrivning I rollen som affärskonsult kommer du att arbeta medverksamhets- och processanalys till konfigurering och slutanvändarutbildning,rådgivning och problemlösning, ofta i samarbete med kund och projektteam men det finns också behov av självgående arbete. Du kommer att behöva analysera och förstå kritiska affärsbehov och utmaningar. Du kommer att hjälpa våra kunder att transformera behoven till lösningar och funktionalitet i systemet. Det krävs att du är lösningsorienterad, service-minded och har lätt för att förstå olika flöden och processer samt har känsla för användarvänlighet.

Vi erbjuder iStone har en stark position ochett gott rykte om sig i branschen och du kommer att kunna arbeta med spännande projekt hos flera nya kunder. Det som flera attraheras av är teamkänslan ? vi jobbar nära varandra och ofta tillsammans, men även självständigt vid behov.
Rollen innebär stor del frihet under ansvar och möjlighet finns att arbeta på distans om man behöver det. Jobbet innebär en del resor. Ofta sitter du på plats internt men en hel del gör man ute hos kund vilket ger en varierande arbetsmiljö.

Arbetsplats på något av våra centrala kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg eller någon av de 7 andra kontoren (https://www.istone.com/se/kontakta-oss#form-0)vi har i Sverige

Kvalifikationer - Du har några års praktisk erfarenhet i olika linjebefattningar eller som affärskonsult
- Goda kunskaper i att förstå och diskutera kunders affärsprocesser
- Mycket god svenska och engelska, både i tal och skrift.
- B-körkort

Meriterande - Erfarenhet av implementering av affärssystem
- Kunskaper i affärssystemet M3

Ansökan & Startdatum Start enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag. Du kan ansöka utan CV via mobilen och med Linkedin / Facebook.Vid frågor kontakta Rose-Marie (se nedan).

Om iStone iStone är ett verksamhets- och IT konsultbolag med över 600 anställda i 12 länder.

Vi är ett entreprenörsdrivet bolag med högt i tak och en prestigelös atmosfär. Vårt mål är att alltid ligga i framkant kring teknisk och strategisk rådgivning och har idag marknadens mest heltäckande erbjudande inom digital handel. Detta inkluderar allt från affärsstrategi till djup teknisk kompetens och strategisk design.Jobba på IStone