165565065819 - Senior javautvecklare

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Senior javautvecklare, 165565065819

HiQ förenklar människors liv genom sköna projekt hos våra kunder. Just nu driver vi bland annat utvecklingen av det kontantlösa samhället och digitaliseringen av vården. Inom dessa områden har vi många pågående projekt som kräver en stor grad nytänkande. Därför söker vi ett flertal systemutvecklare med passion för Javautveckling och som vågar göra det som ingen annan gjort förut.

Vi söker dig med akademisk examen inom IT/teknik och mer än två års erfarenhet av systemutveckling med fokus på Javautveckling.

Du känner dig hemma med:

Java EE, Hibernate och REST
JUnit, Ant, Jenkins, Maven - Scrum och/eller Kanban
Tomcat, JBoss, Spring och/eller motsvarade
Eclipse, IntelliJ eller motsvarande IDE ser vi som en självklarhet

På HiQ Stockholm jobbar 500 sociala nördar som alla (på riktigt) tror att man ska ha kul på jobbet. Vi samarbetar med många av Sveriges största (och ibland minsta) företag för att med hjälp av högteknologiska lösningar kunna förenkla människors liv och bidra till en skönare värld. De som jobbar med Java på HiQ idag är några av de mest aktiva personerna i vår organisation. Därmed har man ett otroligt bra stöd från seniora kollegor via vårt kompetensgrupp men också genom de kvällskurser vi anordnar för att hålla oss uppdaterade på den senaste tekniken.

På HiQ är väldigt måna om att alla våra konsulter känner sig som en del av HiQ och vi lägger mycket energi på kompetensutveckling och sociala event. Livet är för kort för att inte jobba på ett grymt ställe ? ansök nu!