Technogarden - Senior Javautvecklare till Technogarden i Helsingborg

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Senior Javautvecklare till Technogarden i Helsingborg, Technogarden

Technogarden IT är ett konsult- och rekryteringsbolag, därtill jobbar vi med varianter på temat. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna.


Technogarden ägs helt och hållet av oss själva, dvsvi är100 procent medarbetarägda. Det gör skillnad. Inga pyramider. Kund och arbetsväljare i fokus, inget annat.
Våra upparbetade relationer och goda affärsnätverk gör det enkelt för de som väljer oss att snabbt hamna i det sammanhang de önskar. Formen för vår relation avgör du: anställd delägare på Technogarden, partner/underkonsult eller för anställning hos vår kund. Du väljer, vi fixar.
Vi jobbar med både utveckling, infrastruktur och management inom IT.
Till vår wall of fame söker vi nu fler arbetsväljare som vill vara delaktiga och vara med och skapa något nytt med oss.


Senior Javautvecklare

Vi har samarbete med ett antal intressanta företag i Skåne som efterfrågar Javakompetens. Det innebär att du som konsult hos oss har goda möjligheter att få utvecklas inom ditt område hos ett antal kundföretag. Vi utgår från att du som söker har mycket goda Javakunskaper och ett stort intresse av att vidareutveckla dessa.

Det första uppdraget kommervara hos en av våra kunder inom banksektorn i Helsingborg. Uppdraget innebäratt bygga ett antal publika exponerade api'er som ska konsumeras av tredjepart. Man kommer att ingå i ett litet team om 3 personer och kommer få möjlighet att samarbeta med andra utvecklare med hög kompetens inom sitt respektive område. Tekniker som används är Java, Spring, Spring Boot, Hibernate, JSON over REST, JWT.

Vi tror att den som skulle trivas bäst med detta jobb är någon som har en positiv attityd till följande:

- Variationen som det innebär att vara konsult
- Att vara delaktig i att med goda idéer bygga ett konsultbolag somhar utgångspunkt i de antälldasönskemål
- Genuint intresse av att leverera hög kvalitet till våra kunder.