Sigma IT Consulting Sigma IT Consulting MID - Senior .NET-utvecklare till Sigma IT Consulting

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Senior .NET-utvecklare till Sigma IT Consulting, Sigma IT Consulting Sigma IT Consulting MID

Till våra kontor i Västerås eller Stockholm (inom kompetensenheten  Content Management) söker vi seniora .NET-utvecklare. Ifall du, utöver din gedigna .NET-kompetens, har erfarenhet av dokumenthanteringssystem och/eller diarieföringssystemet Platina så vill vi väldigt, väldigt gärna träffa dig. Skicka in din ansökan redan idag!

Är det dig som vi letar efter?

Du har flerårig erfarenhet av att utveckla .NET-lösningar och är van vid att överträffa dina kunders förväntningar. Vi tror att du har ett examen inom systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande. Du måste ha flerårig erfarenhet av:

.NET
C#
Microsoft SQL Server och T-SQL
Webbapplikationer för      administrativa system
Som person är du ödmjuk, trygg och drivande. Du trivs med att dela med dig av dina kunskaper och är alltid hungrig på nya kunskaper och utmaningar. Känner du igen dig i beskrivningen ovan så bör du skicka in en ansökan snarast!

Vi kommer att bli ännu mer angelägna om att träffa dig ifall du har erfarenhet av eller ett starkt intresse för:

Att utveckla egna ramverk
IT-arkitektur
Att skriva lättbegripliga      lösningsspecifikationer
Att jobba med myndigheter och      kommuner
Att ha vansinnigt roligt på      jobbet
Om vi väljer dig kan du se fram emot allt detta:

Du kommer att få lära dig diarieföringssytemet Platina på djupet och bli expert på hur det kan anpassas till vitt skilda verksamheter inom allt från förvaltningar inom kommuner till multinationella läkemedelsbolag. I din närhet kommer du att ha några av landets skickligaste specialister på ämnet ? och vi räknar med att du snart blir en av dem. 

Som senior .NET-utvecklare hos Sigma får du ett utmanande och utvecklande jobb där du hela tiden kommer att fördjupa och tillämpa dina kunskaper och där du tar tillvara tidigare erfarenheter. Du kommer att sättas på prov hos kunder där det ställs höga krav på kompetens och förmåga att driva arbetet framåt. Till ditt stöd finns kollegor som alltid ställer upp, i en organisation där arbetsglädje, kunskap och utveckling står i centrum. 

Se oss på:
https://sigma.se/
https://www.contentbysigma.se/