StudentConsulting - Systemutvecklare sökes till spännande IT-bolag!

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Systemutvecklare sökes till spännande IT-bolag!, StudentConsulting

Har du erfarenhet av java och/eller .net? Är du kommunikativ och redo för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig ? sök omgående!

Nu söker vi Systemutvecklare för vår kund. Kunden är en IT-konsultföretag som finns i Stockholm, Luleå och Kiruna. Deras affärsidé är ?effektivare processer med IT?. Deras kunder finns inom både?offentlig sektor?och?näringsliv. Företagets tydliga inriktning, ordnade verksamhetsstyrning och väl förankrade värdegrund,?avseende både ekonomistyrning och delaktighet, har gjort dem till ett lönsamt och stabilt bolag att verka?och utvecklas i. Deras ambition är att både kunder och medarbetare ska ha en lång och trygg relation med företaget.
Vår kund har idag drygt 70 medarbetare som arbetar med uppdrag hos olika kunder i rollerna projektledare, verksamhetsutvecklare, förvaltningsledare, kravanalytiker, systemutvecklare, IT-arkitekter mfl. Mer än en tredjedel av deras medarbetare är kvinnor.


Kunden söker nu duktiga utvecklare inom beslutsstöd och datawarehouse. Deras konsulter är specialister inom beslutstöd och jobbar nära slutanvändarna vid utformande av lösningar.

Tjänsten är en direktrekrytering, där Studentconsulting ansvarar för delar av rekryteringsprocessen. Du kommer att arbeta vara anställd av vår kund och vara ute på konsultuppdrag. Huvudkontoret är centralt beläget i Vasastan men eftersom du kommer vara ute på konsultuppdrag kommer arbetsplatsen att variera. Kontorstider tillämpas. Tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat.

Din profil
Du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning från universitet, högskola eller KY-utbildning. Du kan även ha goda kunskaper från motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att du är självgående då du kommer att vara ute hos kunder. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med java eller .net utveckling men du kan även ha motsvarade erfarenheter från privata projekt. Meriterande är om du kan SQL, front-och backend. Som person är du kommunikativ, affärsmässig och har ett kund- och affärsperspektiv. Låter detta som dig? Tveka inte att söka redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se