Bravura - Systemutvecklare / utvecklare till Responsive Development Technologies

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Systemutvecklare / utvecklare till Responsive Development Technologies, Bravura

Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Responsive är ett teknikkonsultföretag med fokus på moderniserad system- och programvaruutveckling. De engagerar sig starkt i sina kunders utvecklingsprojekt och bidrar på så sätt med sin skicklighet och erfarenhet i roller som exempelvis utvecklare, Scrum master, produktledare, testare och projektledare. Detta gör de genom att använda moderna utvecklingsmetoder såsom Agile, Scrum, Kanban och Lean. Men också genom att erbjuda coaching, föreläsningar och hålla workshops för sina kunder. Responsive har en stabil position på marknaden och arbetar idag både med startupbolag och stora internationella företag.

Företaget består idag av 7 medarbetare och har sitt kontor i Mjärdevi i Linköping. De expanderar och söker nu fler duktiga systemutvecklare som vill vara med på resan.

Arbetsuppgifter:

Du arbetar kundorienterat med systemutveckling, främst med back-end. Arbetsinnehållet kan handla om att koda, hantera krav, arkitektur och design där du både arbetar ute hos kund och inhouse tillsammans med företagets utvecklingsteam. Du har mycket kundkontakt och kommer att samarbeta och kommunicera med flera parter för att på bästa sätt göra korrekta behovsanalyser och lösa kundens problem. Saknar du erfarenhet inom vissa områden finns det stöd och utrymme för dig att utvecklas. Företaget arbetar aktivt med kompetensförsörjning av sina medarbetare och genomför därför uppföljningar var tredje vecka för att stämma av behovet hos varje enskild person.

Är du rätt person finns möjlighet att forma din egen roll i företaget och ta mer ansvar genom att arbeta mot roller som teamledare och projektledare.

Profil:

? Eftergymnasial utbildning inom relevant område
? Goda programmeringskunskaper
? Meriterande om du har något års erfarenhet av liknande roll samt av agil systemutveckling
? Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl i svenska som engelska

Vi söker dig som är utåtriktad och har ett stort intresse för IT och systemutveckling. Du är kommunikativ och drivs av att lösa problem. Du trivs i sociala sammanhang och är en lagspelare som kan ta ansvar för leverans och kvalitet i ditt arbete. Ingen dag är den andra lik vilket gör arbetet attraktivt för dig som motiveras av föränderliga arbetsuppgifter. Rollen kräver även att du är engagerad, lösningsorienterad och lyhörd inför kundens behov.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemutvecklare, utvecklare, Java, C#, IT, C++, Konsult, Utveckling, Scrum, Agil, Kanban, Lean, Linköping, kund, C