Office Management - Teamchef till support

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Teamchef till support, Office Management

Brinner du för ledarskap när du har möjlighet att utveckla, inspirera och motivera dina medarbetare? Är du samtidigt intresserad av teknik och vill arbeta i en organisation som hanterar support av både telefoni, IT och Videokonferens? Då kan det här vara din nästa tjänst!

Arbetsbeskrivning

Som teamchef hos oss på Kontor-X, part of Office Management är man ansvarig för att:

- Medarbetare trivs och utvecklas
- Kunderna är nöjda med supporten
- Teamet och funktion fungerar tillsammans med de övriga avdelningarna
- Lönsamheten inom avdelningen och funktionen går enligt uppsatta mål

En viktig del i jobbet är att identifiera återkommande problem för att kunna utveckla och skapa rutiner för att minska antal återkommande ärenden. Du är också ansvarig för att dina medarbetare har rätt kompetens, att skapa effektiva arbetsrutiner och att delegera uppgifter och ärenden.

I den här rollen blir du en mycket viktig person på vår support-avdelning, då du både utvecklar medarbetarna, våra processer och arbetsrutiner så att vi kan erbjuda våra kunder ännu bättre och snabbare service och ha medarbetare som trivs på lång sikt hos oss.

Kompetenser och personliga egenskaper

Till denna tjänst söker vi någon som:- Har tidigare erfarenhet av ledarskap
- Är en engagerad lyssnare som ser möjligheter
- Har förståelse för ett tillväxtbolag
- Är Serviceminded
- Tar egna initiativ till att hitta lämpliga lösningar för våra kunder

Som person ska du kunna skapa en god atmosfär i teamet och motivera dina medarbetare. Vidare ska du vara mål- och resultatorienterad och vi ser att du är tydlig i din kommunikation samt har skinn på näsan. Viktigt är att du brinner för dina medarbetares arbete och utveckling. Du ska även vara affärsorienterad med ett helhetsperspektiv och förstå samspelet mellan försäljnings- leverans/service och affärsutveckling. För tjänsten krävs körkort.

Vi erbjuder dig

En arbetsplats med en stark gemenskap där vi har roligt på jobbet. Vi uppmuntrar till våra medarbetares utveckling och det finns interna karriärvägar. Utöver det erbjuder vi bland annat fredagsfrukost, kick-offer och härliga kollegor!

Start:Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Plats:Linköping

Arbetstider:08:00-17:00

Tjänst:Heltid, 6 månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av rollen som Teamchef hos oss på Office Management. Har du frågor kan du kontakta kontorschef, Erik Ringkvist 013-4742600

Varmt välkommen med din ansökan