Plantvision - Teknisk projektledare

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Teknisk projektledare, Plantvision

Vi är de som ser till att saker och ting fungerar som de ska. Kan låta självklart men inom våra branscher är det extra viktigt då det i grunden handlar om människors hälsa och välbefinnande. Anslut dig till vårt grymma gäng! Vi letar efter en person som vill arbeta med teknisk projektledning.

Du kommer på ett agilt sätt planera, starta upp och driva projekt kopplat till våra systemleveranser. Detta innebär att du ansvarar för resursplanering, leverans, ekonomisk styrning och uppföljning i projekten. Med ditt brinnande teknikintresse och din kommunikativa förmåga blir du en mycket viktig byggsten i våra projektleveranser där vårt team bland annat konfigurerar, dokumenterar och testar både nya applikationer och system, men även vidareutvecklarredan befintliga installationer.
Dina kontaktytor är många, både internt på PlantVision och ute hos kund. Problemlösning står i fokus och du kommer att få utmana dina färdigheter (och skapa nya!). Vi lovar dig en utmanande men rolig tjänst!
Som en del av vårt team kommer du som oftast att befinna dig på plats hos våra kunder i Storstockholm, främst söder om stan, eller på något av våra egna kontor i Kista, Södertälje eller Uppsala.
Vem vi söker
Du har tidigare arbetat med projektledning och vet vad det innebär. Du vet att grunden för ett lyckat projekt handlar om god kommunikationsförmåga, struktur och driv.
Har du erfarenhet av en liknande roll och har arbetat inom industriell IT så är det meriterande men störst fokus läggs på dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss och i rollen så tror vi att du är en person som med lätthet kan kommunicera med alla typer av människor samt att du är en problemlösare av rang. Du tycker om att få vara där det händer saker och du tycker att det är roligt att få fungera i en stödjande roll, både internt och externt.
Varför jobba hos oss?
Till oss ska du söka om du vill ha ett roligt och utmanande jobb på en av Sveriges bästa arbetsplatser! Vi är ett certifierat Great Place To Work ? en kvalitetsutmärkelse som vi är otroligt stolta över.
Utmärkelsen speglar hur viktiga vi tycker att våra medarbetare är ? de är våra viktigaste resurser och nyckeln till framgång! Vi erbjuder dig som anställd ett spännande och inspirerande arbete men ger dig även möjligheten att aktivt påverka företagets utveckling tillsammans med dina kollegor. Hos oss är du en del av helheten och ges möjlighet att utveckla din kompetens i de projekt du arbetar i samt genom olika interna och externa utbildningar. Du ges möjligheten att styra din egen framtid och personliga utveckling.
Ansökan och tillträde
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Frågor Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Affärsområdeschef Sanna Hjelm på telefon: 08-50304581.