Anna Hedin - Vi söker drivna GIS administratörer till Geomatikk i Stockholm

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Vi söker drivna GIS administratörer till Geomatikk i Stockholm, Anna Hedin

Dina arbetsuppgifter
Är du nogrann, har ett sinne för struktur och vill vara med och göra skillnad? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Geomatikk exbanderar och söker nu flera GIS-administratörer till deras team. Geomatikk är ett företag i stark tillväxt och kan erbjuda en spännande, föränderlig arbetsplats med stora karriärmöjligheter. De har på kort tid gått från några få till drygt 120 medarbetare och blivit den ledande aktören inom ledningsanvisning i Sverige. I Solna på Stockholmskontoret sitter Geomatikk i nya fräscha lokaler. I takt med företagets ständiga utveckling och expandering ökar behovet av verksamhetsstödjande GIS (Geografiska Informationssystem). GIS hanterar företagets CAD/GIS-verksamhet ur ett tekniskt perspektiv och vi söker nu flera GIS-administratörer.

Som GIS-administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
- Underhåll av kartsystem och databaser
- Framtagning av analysmaterial och annan information.
- Delta i kundimplementationsprojekt och projekteringsärenden.


Din profil
Vi söker dig som är driven och trivs med att jobba i ett såväl sammansvetsat team som i en konsultroll ute hos kund. Du ska vara självgående och orädd för nya utmaningar. Då du i denna roll hanterar en hel del information och data är det viktigt att du har en god analytisk förmåga samt har ett sinne för ordning och struktur. Vi ser även att du är lösningsinriktad samt är nyfiken och hungrig på att lära dig nya saker.

Vi söker dig som har en relevant utbildning, gått kurs eller motsvarande kunskap inom GIS. Du får gärna vara nyexaminerad. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av GIS-relaterade arbete. Det är meriterande att ha kunskap inom ett eller flera av verktygen Microstation, FME, ArcGIS, eller Autocad. Viss kunskap kring databaser och programmering är också önskvärt.Sista ansökningsdag
Rekryteringsprocessen sker löpande, så ansök så snart som möjligt. Hör av dig om du har frågor eller funderingar till anna.hedin@magna.se, tel: 073 056 55 54.

Intresserad? Ansök nu!

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Geomatikk skyddar samhällsviktiga ledningar i marken och bidrar till att Sverige fungerar som det ska.

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el-, tele- eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Geomatikk förebygger dessa skador genom att markera var samhällsviktiga ledningar ligger i samband med att privatpersoner eller företag behöver gräva.

Våra kunder är Sveriges största nätägare. Vår kärnverksamhet, som vi kallar för ledningsanvisning, skapar nytta för nätägare, kommuner, entreprenörer och samhället i stort. Som komplement till ledningsanvisning arbetar vi med inmätning och dokumentation av ledningar.

Se också den inspirerande kortfilmen om Geomatikk här: https://lnkd.in/ef55peD
Läs mer om företaget: www.geomatikk.se