Digital marknadsföring och e-handel

EPiServers plattform kombinerar innehåll och e-handel i flera kanaler för att stödja strategisk kommunikation på nätet, från avancerad optimering, skapandet och hantering av leads, till konvertering och försäljning.

EPiServer är ett svenskt programvaruföretag som grundades 1994. Mer än 5,000 kunder världen över använder våra plattformar. EPiServers CMS-plattform är grunden för fler än 20,000 webbplatser och används dagligen av fler än 130,000 webbredaktörer.

All försäljning sker genom ett omfattande nätverk med fler än 715 partners i över 30 länder. EPiServer kombinerar stabiliteten och support av kommersiella produkter med EPiServer World, ett aktivt socialt nätverk som används av fler än 20,000 utvecklare.

Förutom mjukvarulösningar erbjuder vi även hostingtjänster, vilka säkerhetsställer att våra kunders webbplatser alltid är tillgängliga 24/7. Kunder som SAS, Electrolux och Scandic Hotel använder EPiServer för sina digitala närvaro.

Vårt huvudkontor ligger i Sverige, där även avdelningen för forskning och utveckling har sin bas. Vi har även kontor i Australien, Danmark, Finland, Nederländerna, Norge, Spanien, Storbritannien, Sydafrika och USA.

EPiServer utvecklar Sveriges ledande plattform inom digital marknadsföring och e-handel. EPiServers plattform kombinerar innehåll, e-handel och marknadsföring i flera kanaler för att stödja strategisk kommunikation och försäljning online.

Företaget på sociala medier

Facebook Twitter Twitter